Termeni și condiții

Home » Termeni și condiții

Termeni și condiții

Definirea termenilor

Autogol.ro este un site de articole și o sursă de inspirație pentru pasionații de pariuri. Utilizator este orice persoană fizică, persoană juridică sau orice formă de accesare a site-ului automată pentru a vizualiza, a publica sau a descărca conținut. Conținut este orice informație prezentată sub formă de articol, flux de informație/date, spațiu publicitar și conținutul acestui website. Conținutul poate fi publicat sub formă de imagini, video sau text. Serviciu este furnizarea accesului la site-ul https://Autogol.ro

Accesul la site și acceptarea termenilor

Aveți dreptul să folosiți acest site doar pentru a obține informații, orice utilizare în alt scop este strict interzisă. Scopul site-ului https://Autogol.ro este să ofere utilizatorilor o gamă diversificată de informații utile.

Pentru a accesa site-ul trebuie sa dispuneți de o conexiune activă de internet pe un calculator sau orice alt dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphone sau o tabletă.

https://Autogol.ro nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau al accesului pe care îl aveți la internet.

Accesarea site-ului atrage implicit acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor impuse de site. Informațiile de pe această pagină trebuie tratate ca și clauze ale unui contract de care depinde accesarea și folosirea acestui site.

https://Autogol.ro are dreptul de a schimba oricând condițiile de folosire ale site-ului, acestea devenind valabile în momentul publicării/actualizării, fără a fi necesară notificarea utilizatorilor. Aceste modificări nu au caracter retroactiv.

Conținutul site-ului

Informațiile oferite pe site-ul https://Autogol.ro au caracter informativ. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru pierderile suferite de o persoană care folosește serviciile oferite de site. https://Autogol.ro este un site dedicat persoanelor majore (minim 18 ani împliniți) care se consideră că au discernământ să aleagă singure unde și ce anume pariază.

https://Autogol.ro nu vă oferă posibilitatea de a paria online. Nu suntem o agenție de pariuri online ci un site de informare în legătură cu pariurile sportive.

https://Autogol.ro nu transmite live sau înregistrat evenimente sportive. Nu încurajăm și nu suținem pirateria. Pe site pot fi prezente unele linkuri către site-uri de livestreaming, iar responsabilitatea asupra conținutului de pe site-urile respective nu ne aparține.

Drepturi de proprietate intelectuală

Accesul la site este liber. Aveți dreptul să vizualizați și să printați în scop personal conținutul. Este interzisă copierea conținutului de pe site-ul https://Autogol.ro fără un acord scris în prealabil. Nici o parte din conținut nu poate fi reprodus parțial sau integral, nici măcar modificat, fără un acord în scris.

Este interzis să faceți legături între https://Autogol.ro și alte site-uri sau să vă asociați numele cu acest site fără un acord prealabil scris. Nu ne asumăm răspunderea pentru site-urile care se asociază cu numele nostru. Ne rezervăm dreptul de a solicita sancționarea, conform legilor în vigoare, celor ce se asociază cu site-ul https://Autogol.ro fără un acord în scris.

Cookies

Pentru detalii despre politica cookies vă rugam să vizitați această pagină.

În cazul în care nu acceptați acești termeni și condiții vă rugăm să părăsiți acest site!

© Copyright 2022 AutoGol. Powered by e-ProDesign