Strategia Easy Money

Home » Strategia Easy Money

   Cea mai simpla si cea mai des folosita strategie de pariuri este cea de a paria pe cote mici cu sanse mari de castig. Aceasta strategie se numeste Easy Money si poate fi jucata printr-o analiza consistenta a fiecarui pariu in parte sau alegerea unui tip de pariu cu sanse mari de reusita cum ar fi peste 0.5 goluri in meci. Ideea este ca pariind constant cote mici iti poti creste foarte repede bankrollul sau poti porni de la o suma mica si poti ajunge sa castigi o suma consistenta destul de repede. Multa lume a incercat aceasta strategie in toate felurile posibile jucand si la live sau premeci , dar nu multa are disciplina sa se opreasca atunci cand este in castig.

  Strategia Easy Money este musai sa fie jucata pe online din cauza taxei de 5% din casele de pariuri stradale, care afecteaza mai degraba cotele mici decat cele mari. Un alt motiv pentru care metoda necesita sa fie jucata online este ca sunt multe pariuri si trebuie jucate imediat dupa fiecare meci sau uneori jucatorii o joaca chiar la live.

  Exemplu de strategie cu pariuri Easy Money la peste 1 gol in meci atunci cand pornesti cu 100 de lei :

  1. 100 X 1.1 = 110
  2. 110 X 1.1 = 121
  3. 121 X 1.1 = 133.1
  4. 1 X 1.1 = 146.41
  5. 4 X 1.1 = 161
  6. 161 X 1.1 = 177.1
  7. 1 X 1.1 = 194.8

 In felul acesta dupa 7 pariuri cu o cota de 1.1 iti poti dubla banca de inceput, iar daca alegi o cota de 1.15 poti face asta doar dupa 5 pariuri castigatoare.

  Cel mai greu este momentul acela in care iti propui sa ajungi la o suma foartem are plecand de la o suma mica si dupa 10 – 15 pariuri castigatoare esti nevoit sa iti risti toti banii castigati pana in acel moment. Toata lumea stie ca se intampla uneori sa pierzi si pe o cota de 1.01, dar daca alegi corect meciurile si ai o anumita disciplina te poti folosi de aceasta strategie sa iti faci un bankroll decent pentru joc. Ca si majoritatea strategiilor pe termen lung aceasta iti poate aduce pierderi substantiale, daca nu esti disciplinat si nu faci o analiza corespunzatoare fiecarui pariu. Deci ai grija sa nu pariezi niciodata mai multi bani decat iti poti permite.

 Alte calcule pentru dublarea mizei de inceput in sistem Easy Money:

  • La o cota de 1.06 sunt necesare 12 pariuri
  • La o cota de 1.05 sunt necesare x pariuri 15 Pariuri
  • La o cota de 1.2 iti dublezi miza doar dupa 4 pariuri castigatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

© Copyright 2022 AutoGol. Powered by e-ProDesign